Meer resultaten voor pallets verkopen prijs

 
pallets verkopen prijs
 
Prijs van een europallet aan palletenopkoper/handelaar. Bouwinfo.
Prijs van een europallet aan palletenopkoper/handelaar. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 22/04/2006. Geplaatst op: 05-02-2008 191900.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Ik kan regelmatig aan wat europalleten raken dewelke licht beschadigd zijn. Ik zou ze eventueel zelf herstellen en dan willen verder verkopen.
tradeshopping.nl
De groothandel voor inkoop en verkoop van paletten.
Wij komen bij u op locatie langs en bieden een goede prijs voor uw tweedehands paletten. De inkoop van paletten is een van de services die we als groothandel bieden. Hierbij halen we de gebruikte paletten bij u op en sorteren wij ze op maat, soort, draagvermogen en natuurlijk bruikbaarheid. Zo geeft u uw paletten een tweede leven Ć©n ontvangt u een vergoeding. Vergoeding voor inleveren paletten. Aan de hand van de uitsortering wordt er een lijst naar u toe gestuurd met de diverse soorten bruikbare en niet bruikbare paletten afval paletten. Aan de hand van die lijst vindt er een vergoeding plaats die voldoet aan marktconforme prijzen. Deze vergoeding geldt alleen als de paletten voldoen aan de afgesproken specificaties. Beloning voor uw gebruikte paletten. Als erkend operator wordt ook de afvalstroom op uw bedrijf bijgehouden op basis van gewicht. Als klant zult u jaarlijks een certificaat ontvangen met daarop de vermelde hoeveelheid houtafval per gewicht. Naast de vergoeding die u al kreeg voor het verkopen van uw gebruikte pallets, zult u ook een vergoeding ontvangen voor het overige houtafval.
Content Marketing
Pallets Tuinbouw 2dehands.be.
Kleur: zwart Prijs tussen 15 en 20 per stuk. Contactpersoon: Fiona 02 285 00 92. 13 maart 2018 1506: Bruxelles Anderlecht. 5 palleten 15/stuk of doe een bod. 11 maart 2018 1603: Eeklo. Nieuwe Europallets Momenteel allemaal verkocht! Pallets in nieuwe staat. Gratis af te halen. Momenteel geen meer beschikbaar, nieuwe levering volgende maand. 7 euro per pallet. Gratis af te halen. 10 maart 2018 1443: Grimbergen. Europaletten, perfecte staat, 30 stuks, minimum afname 10 stuks. 9 maart 2018 1804: Langemark-Poelkapelle. Euro-paletten te koop. Wij verkopen 15 euro-paletten in goede staat voor 10 per pallet.
ppc
t Palletje BVBA Aankoop Verkoop Herstellen Palletten.
In ons aanbod kan u zowel nieuwe als tweedehands pallets terugvinden. Wij beschikken over eigen transport, even gebeld en er wordt gesneld kan u dus zeer letterlijk nemen. Indien u pallets wenst te verkopen, neem dan zeker contact met ons op.
Houten paletten, nieuwe paletten en gebruikte paletten.
Vanuit Genk en Beringen leveren wij nieuwe en tweedehands paletten in alle soorten en formaten. Of we verzorgen het volledige beheer van uw pallets met onze palletpool-formule. Hebt u zelf paletten te koop? Contacteer ons online. We halen ze op, sorteren ze en bieden u een faire prijs.
aankoop en verkoop tweedehands Europallets, CP palletten, wegwerppalletten, palletten op maat, houten kisten transport.
Aan en verkoop nieuwe en tweedehands palletten. Bent u als bedrijf op zoek naar tweedehands of nieuwe houten palletten of heeft u een teveel aan palletten en wenst u deze te verkopen? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.
PALLETdirect Grootste pallet assortiment online bekijk nu.
Kunststof pallets en kunststof palletboxen zijn geproduceerd van levensmiddelenbestendig HDPE, zijn robuust en zwaar belastbaar, stapelbaar en eenvoudig te transporteren. Gewoon goed geregeld. Wij streven er naar dat onze klant op alle fronten tevreden is. Graag bouwen wij met u een lange-termijn relatie op. Een goed advies, de juiste prijs, snelle levering, correcte facturatie, bereikbaarheid, samenwerking, inzicht in uw behoeftes, kortom de basisingrediƫnten voor een prettige aankoop.
Pallet inkoop: pallets inkopen voor een eerlijke prijs.
Wilt u weten of uw oude pallets nog van waarde zijn? Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets, verzorgen wij tevens de inkoop van overtollige pallets. Ook wanneer uw pallets niet meer aan uw kwaliteitseisen voldoen, kopen wij uw pallets in voor een goede prijs.

Contacteer ons