Zoeken naar kartonnen pallet

 
kartonnen pallet
 
Kartonnen pallets.
In het kader van milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en kostenefficiëntie zijn kartonnen pallets een volwaardig alternatief voor houten of plastic paletten. Ze zijn licht in gewicht, maar toch sterk en voldoen bovendien aan de ISPM15-norm. Dé oplossing voor luchttransport en 1-way export.
lening simuleren
Kartonnen paletten Europal Packaging.
Eigenschappen kartonnen pallet. Kartonnen pallets zijn vervaardigd uit 100% gerecycleerd papier, zodat ze minder milieu belastend zijn. Karton is niet schimmel gevoelig, dus is behandeling niet nodig. Kwaliteit kartonnen pallet. Niettegenstaande hun licht gewicht kunnen deze pallets tot 800 kg dragen.
voice-over
Kaypal kartonpallets uit 100% natuurlijk golfkarton Rajapack.
per Prijs per pallet Tot 15% Hoeveelheid. per 5 per 25 per 50. Aan uw winkelwagen toevoegen. Wees milieubewust en kies voor lichte, voordelige en recycleerbare pallets uit karton. Een Kaypal kartonpallet weegt 10 kg minder dan een wegwerppallet en 20 kg minder dan een europallet. Hierdoor kan u gevoelig besparen op het te vervoeren gewicht en wordt ook de goederenbehandeling makkelijker. Kaypall kartonpallets zijn misschien wel lichter, maar zeker niet minder sterk. Deze pallets kunnen makkelijk een belasting aan tot 600 kg. Deze pallets zijn vervaardigd uit 100% natuurlijk golfkarton dat geen enkele parasietbestrijdende behandeling nodig heeft voor de export naar landen zoals: de Verenigde Staten, Australië, Canada, China. Kaypal kartonpallets: Worden nestbaar geleverd, waardoor het volume tijdens transport of opslag sterk afneemt. Zijn verkrijgbaar met 2 of 4 insteken. Zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. Materiaal: 100% natuurlijk golfkarton. 4 formaten beschikbaar. met 2 of 4 insteken naargelang het formaat. Gewicht: varieert tussen 082, en 354, kg naargelang het formaat. Laadvermogen: varieert van 200 tot 500 kg naargelang het formaat. Lengte: varieert tussen 600 en 1.200 mm. Breedte: varieert tussen 400 en 1.000 mm. Andere kochten ook. Postdoos met schuimbescherming. Vanaf 089, Excl. Kartonnen opzetranden KAYPAL voor pallets.
Warmtepompboiler
Kartonnen pallet.
Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. Kartonnen pallet die tegelijkertijd licht en robuust is. Ruimtewinst dankzij de kop-staart-stapeling. Eenvoudig leeg op te bergen en te vervoeren. Stabiel te stapelen door de vlakke bovenkant.
Kartonnen Pallet Kaypal Packdiscount.
De industriële pallet van karton KAYPAL is een serie kartonnen pallets speciaal aangepast aan de eisen van de industriële omgeving. Voorzien van een rijkere samenstellingen van karton of een extra bodemplaat is de industriële kartonnen pallet KAYPAL zeer geschikt voor verschillende soorten racks, een lopende band, een palletwagen of omwikkeling met krimpfolie.
Pallets kopen? Levering in 24u Rajapack.
Bestellen Per referentie. Kartonnen dozen, verzenddozen en exportcontainers. Tape, omsnoering, lijm. Rekfolie en pallets. Meer dan 300 referenties om uw producten te stockeren, beschermen en vervoeren. Sluit het menu. Rekfolie voor machinaal wikkelen. Krimpfolie voor palletten. Palletten en accessoires. Omsnoeringsbanden en accessoires. Omsnoeringskits en omsnoeringsmachines. Zie volledig assortiment. Machines en verpakkingssystemen. Opslag en magazijn. Hygiëne en cafetaria. Kantoor en archief. Homepage Rekfolie en pallets Palletten en accessoires Pallets. Gebruik stevige pallets voor het transport of de stockage van uw goederen. Goederen die u stapelt op pallets kan u veel sneller en veiliger transporteren of stockeren. Op voorwaarde natuurlijk dat u sterke en kwaliteitsvolle pallets gebruikt die beantwoorden aan alle normen. Belangrijk is ook dat u deze pallets afstemt op het soort goederen of verpakkingen dat u er op stapelt. Voor elke vracht de juiste pallets. Bij Rajapack vindt u een ruime keuze aan diverse soorten pallets, steeds van de beste kwaliteit aan de juiste prijs. Houtvezelpallets bijvoorbeeld, zijn licht, sterk en hebben een handig formaat. Ze zijn verkrijgbaar in 4 soorten zodat u steeds de meest geschikte pallet voor uw goederen vindt.
Karton pallet presswood pallets Distripackaging.
Home / Rekfilm Pallets / Karton pallet presswood pallets. Karton pallet presswood pallets. Karton pallet presswood pallets. De kartonpallet is met zijn talrijke voordelen uiterst geschikt voor gebruik in diverse industrieën. De houtvezel export pallets bespaart minimaal 50% opslagruimte. Daarnaast zijn de export pallets gunstig geprijsd.
Golfkartonnen pallets.
100% recyclebaar eenvoudig te recyclen zoals kartonnen dozen. Sterk genoeg om hout te vervangen. Platte bovenkant of tray-bovenkant beschikbaar. Oppervlak behandeld met een antislipmiddel geen slipplaten nodig. Vermindering van de koolstofuitstoot door lager gewicht. Vermindering van de verzendkosten door lager gewicht. Veiliger dan houten pallets geen spijkers, splinters of gebroken planken die schade kunnen veroorzaken.
Palletdozen.
Verpakken, opslag en transport. Gereedschap Kartonnen dozen. Golfkartonnen dozen Massief kartonnen dozen Palletdozen Verhuisdozen Eindloos karton. Omsnoering Folie Golfkarton op rol Palletplaten Antislip papier Hoekprofiel Palletdriehoek Pallets Stuwkussens. Tape Tape-afrollers Drillbinders Kabelbinders Hersluitbare verbindingen Wikkelstrips Zekerheidssluiting Touw en elastiek Zaksluiting Hangslot.

Contacteer ons