Meer resultaten voor palletkraft

 
palletkraft
 
Bedrijven in Mechelen Mechelen Mapt.
In februari 2015 werd Continental Automotive Benelux door Agoria Vlaanderen uitgeroepen tot één van de eerste vier fabrieken van de toekomst in België. In februari 2015 begon PalletKraft met de volautomatische productie en de verkoop van zijn gepatenteerde palletten in golfkarton.
beste condensdroger
Wiet Van de Velde Palletkraft De Tijd.
Hacking beurswaakhond SEC levert 4 miljoen op. Wiet Van de Velde Palletkraft. 09 mei 2015 0000.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. 1Kartonnen palletten die evenveel kunnen dragen als de houten varianten en 80 procent minder wegen: de 31-jarige ondernemer Wiet Van de Velde nam er een patent op.
https checker
FINMIX en Palletkraft YouTube.
Published on Jun 14, 2015. Het bedrijf Palletkraft produceert verkoopt kartonnen paletten. Ze hebben deelgenomen aan het FINMIX-project van Agentschap Ondernemen en getuigen daarover in dit filmpje. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
avg technologies
MECHELEN Palletkraft haalt 35, miljoen euro op voor opstart productielijn Manager Magazines.
Wiet Vande Velde, de jonge oprichter van Palletkraft. Palletkraft, opgericht in februari van dit jaar door Wiet Vande Velde, is erin geslaagd om op korte tijd 35, miljoen euro op te halen met belangrijke steun van Business Angels Netwerk Vlaanderen en KBC, aangevuld met eigen inbreng.
bootverhuur ijsselmeer
Participaties voor verdere groei H.Essers.
SmartPallet, vroeger gekend als Palletkraft, staat in voor de productie en verkoop van kartonnen paletten. Deze pallet is uniek door haar specifieke samenstelling van gegolfd karton, waarbij een standaard pallet van 4 kg een gewicht tot 500 kg kan dragen.
kruiswoordraadsel
PalletKraft start met productie Made in Mechelen.
PalletKraft start met productie. Leen De Moor 5 februari 2015. Start-up PalletKraft Belgium N.V. uit Mechelen, gevestigd naast Bulo langs de E19, is begonnen met de volautomatische productie en de verkoop van zijn gepatenteerde palletten in golfkarton. Een PalletKraft-pallet bestaat uit twee vellen automatisch gesneden en gevouwen gegolfd karton.
wat doet een auditor
Logistiek Management Samenvatting Logistiek Management.
Upcycling na recyclage meerwaarde creëren, je gaat het product in een nieuw jasje steken en een nieuwe toepassing voor ontwerpen dus meerwaarde recyclage en zo hogere zuiverheid, je gaat het product niet enkel recyclen maar upcyclen door de andere toepassing. 1 HM inzamelacties geen cradle to cradle, ze gaan pas een stukje hergebruiken en niet het volledige product 2 JBC: revive collectie is volgens cradle to cradle, de meerkost wordt wel gerekend naar klant toe. 3 Palletkraft karton vervangt houten paletten 100% recycleerbaar.
sem optimization
Bestellen Palletkraft.eu.
Rekken met bodem. Indien u andere afmetingen gebruikt. Gemeente en postcode.: Velden aangeduid met een sterretje zijn verplicht. Launch of Palletkraft North America. Palletkraft ready for international expansion and turn key franchisee roll out. Palletkraft announces new Chairman of the Board.
snel persoonlijke lening
Brandstoffen Maes Zonen wint award Excellente Onderneming 2015 Radio Reflex 104.8 FM.
Palletkraft Belgium staat in voor de productie en verkoop van de zogenaamde kartonnen pallets, een concept ontstaan in Amerika. De productie en OO-eenheid bedekt een oppervlakte van 4000 vierkante meter in Mechelen en is zo uitstekend gelokaliseerd voor het bevoorraden van de Belgische, Nederlandse en Franse markt.
keyboost ipower
STERCK. Verhaal: Palletkraft Sterck Magazine.
Dat kunnen er al snel enkele miljoenen worden. 35, miljoen euro haalde de jonge ingenieur op om zijn droom waar te maken. Grote spelers zoals een DHL en KuehneNagel draaien al volop proef. Het jonge bedrijf Palletkraft heeft goud in handen.
dVO Bedrijven PALLETKRAFT BELGIUM N.V.
Eco-palletbedrijf Palletkraft Belgium N.V. Mechelen, eerder dit jaar opgericht, is erin geslaagd 35, miljoen euro op te halen onder meer via een belangrijke financiële inbreng van business angels, KBC Bank en via eigen inbreng. Palletkraft is een erg innovatief concept dat gebaseerd is op het make.

Contacteer ons