Meer resultaten voor palletkraft

 
palletkraft
 
Participaties voor verdere groei H.Essers.
SmartPallet, vroeger gekend als Palletkraft, staat in voor de productie en verkoop van kartonnen paletten. Deze pallet is uniek door haar specifieke samenstelling van gegolfd karton, waarbij een standaard pallet van 4 kg een gewicht tot 500 kg kan dragen.
SEO Page Optimizer United Kingdom
MECHELEN Palletkraft haalt 35, miljoen euro op voor opstart productielijn Manager Magazines.
Wiet Vande Velde, de jonge oprichter van Palletkraft. Palletkraft, opgericht in februari van dit jaar door Wiet Vande Velde, is erin geslaagd om op korte tijd 35, miljoen euro op te halen met belangrijke steun van Business Angels Netwerk Vlaanderen en KBC, aangevuld met eigen inbreng.
optimization
Wiet Van de Velde Palletkraft De Tijd.
Hacking beurswaakhond SEC levert 4 miljoen op. Wiet Van de Velde Palletkraft. 09 mei 2015 0000.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. 1Kartonnen palletten die evenveel kunnen dragen als de houten varianten en 80 procent minder wegen: de 31-jarige ondernemer Wiet Van de Velde nam er een patent op.
https://www.beerschot-simons.nl/
PalletKraft Belgium nv Exposanten Producten / Empack Mechelen 2015, Mechelen Easyfairs.
Terug naar catalogus Terug naar plattegrond. PalletKraft Belgium nv. 2800 Mechelen Belgie www.palletkraft.be. Contacteer PalletKraft Belgium nv nu! You need to enable javascript to post message to this exhibitor. Contacteer PalletKraft Belgium nv nu! Deze informatie wordt u rechtstreeks door de exposanten aangeboden.
PalletKraft start met productie Made in Mechelen.
PalletKraft start met productie. Leen De Moor 5 februari 2015. Start-up PalletKraft Belgium N.V. uit Mechelen, gevestigd naast Bulo langs de E19, is begonnen met de volautomatische productie en de verkoop van zijn gepatenteerde palletten in golfkarton. Een PalletKraft-pallet bestaat uit twee vellen automatisch gesneden en gevouwen gegolfd karton.
Logistiek Management Samenvatting Logistiek Management.
Upcycling na recyclage meerwaarde creëren, je gaat het product in een nieuw jasje steken en een nieuwe toepassing voor ontwerpen dus meerwaarde recyclage en zo hogere zuiverheid, je gaat het product niet enkel recyclen maar upcyclen door de andere toepassing. 1 HM inzamelacties geen cradle to cradle, ze gaan pas een stukje hergebruiken en niet het volledige product 2 JBC: revive collectie is volgens cradle to cradle, de meerkost wordt wel gerekend naar klant toe. 3 Palletkraft karton vervangt houten paletten 100% recycleerbaar.
dVO Bedrijven PALLETKRAFT BELGIUM N.V.
Eco-palletbedrijf Palletkraft Belgium N.V. Mechelen, eerder dit jaar opgericht, is erin geslaagd 35, miljoen euro op te halen onder meer via een belangrijke financiële inbreng van business angels, KBC Bank en via eigen inbreng. Palletkraft is een erg innovatief concept dat gebaseerd is op het make.
Verdwenen in Mechelen Mechelen Mapt.
Smartpallet Fabrikant van innovatieve golfkartonnen palletten aan de Zandvoortstraat 55 in Mechelen-Noord opgericht als Palletkraft in 2014, failliet verklaard in juni 2017 14. Sultan Sushi Belgium Vlaams productiehuis in de Schaliënhoevedreef 1B verdwenen in 2014. Versailles Brouwerij-mouterij in de Polderstraat.
Object moved.
PALLETKRAFT BELGIUM, Pallets, Verpakkingen, golfkartonpalletten, op EUROPAGES.
TERUG NAAR DE RESULTATEN EUROPAGES Zoekopdracht B2B PALLETKRAFT BELGIUM. De gepatenteerde kartonnen palletten van PalletKraft die in België worden aangemaakt, zijn een totaal nieuw gegeven binnen de transportwereld. Ze beantwoorden aan een stijgende vraag van de gebruikers die resoluut kiezen voor lichtere, multifunctionele en volstrekt betrouwbare producten.
STERCK. Verhaal: Palletkraft Sterck Magazine.
Dat kunnen er al snel enkele miljoenen worden. 35, miljoen euro haalde de jonge ingenieur op om zijn droom waar te maken. Grote spelers zoals een DHL en KuehneNagel draaien al volop proef. Het jonge bedrijf Palletkraft heeft goud in handen.

Contacteer ons